11/2018 - Bekçi Tur Sistemi - Bekçi Tur

bekçi tur sistemi
0212 221 03 20
İçeriğe git

Ana menü:

Bekçi Tur Sistemi Nedir?

Bekçi Tur
Yayınlayan içinde Bekçi Tur Sistemi Yazıları ·


Bekçi Tur Sistemi Nedir?


Personel ile kontrol ve korumanın sağlandığı alanların güvenlik ve emniyet gereksinimlerini karşılamak için planlanan devriye turlarının gerçekleşip gerçekleşmediğini kayıt altına alan sisteme

Bekçi Tur Sistemi

yada Devriye Tur Sistemi denir. Görevli personelinin oluşturulan kontrol noktalarını belirlenen zaman dilimlerinde ziyaret etmesi ile alanın kontrolü sağlanır. Daha sonra bilgisayar ortamına aktarılan veriler raporlanabilmektedir.

Günümüzde güvenlik görevlisi

(Bekçi) ile güvenliğini sağlayan bir çok kurum, kuruluş ve özel yaşam alanları bulunmaktadır. Bir çok kez karşılaştığımız, duyduğumuz, okuduğumuz, heberlerde izlediğimiz güvenlik personelinin dikkatsizliği yada görev ihlali sonucunda ortaya çıkan olumsuzluklar yaşanmaktadır.
Örneğin tesis alanının büyüklüğü, hava şartlarının olumsuzluğu (yağmur, kar, soğuk ,sıcak), deriye alanının çok katlı olması, fazla merdiven olması, personelin uyuması vb. durumlar güvenlik görevlisinin o an devriye programına uymaması için etken olabilir, Bekçi Tur sistemi personelinin görev ihlali sonucu oluşabilecek vandalizm, hırsızlık, kurumsal casusluk, yangın, su baskını ve zarar verici kazalar ile oluşabilecek can kayıplarını yada pahalı kayıpları önlemek için tasarlanmıştır.




Copyright © 2017 DkmWeb. Tüm hakkı saklıdır.

ADİLO BİLİŞİM GÜVENLİK
Perpa Ticaret Merkezi A Blok Kat:9 No:1247 Şişli / İstanbul 34384
Tel: 0212 221 03 20
Tel: 0850 304 4 104
Email: info@adilobilisim.com


Hizmetlerimiz
Geçiş Kontrol Sistemleri
Güvenlik Sistemleri
Turnike Sistemleri
Yazılımlar

İçeriğe dön | Ana menüye dön